Bine ati venit la Hotel Denis
Hotelul dispune de 23 de camere, camere single, duble precum si apartamente spatioase (4 single, 16 duble si 3 apartamente). Dotarea este deosebita si cu mult bun gust; toate camerele sunt dotate cu baie, TV si telefon, minibar etc. Fiecare colt este amenajat in cel mai mic detaliu fiind decorat cu minutiozitate. Confortul de trei stele se imbina cu rafinamentul si bunul gust. Se poate spune fara exagerare ca este un complex care poate satisface pana si cele mai rafinate gusturi sau dorinte. Atmosfera este originala si calduroasa caracteristica fiind ospitalitatea romaneasca. Pe langa camerele descrise complexul mai dispune de un restaurant (2 sali alaturate), un bar, o sala de conferinte si alte facilitati. Mergi la prezentareDotari camere
- minibar
- telefon international
- internet
- tv color
- antena satelit
- roomservice
- baie cu dus
Galerie Foto
Restaurant
La restaurantul localului oaspetii pot savura specialitati culinare gatite dupa retete alese, in compania vinurilor de vita nobila atent selectionate. In restaurantul hotelului se pot servi cele mai variate creatii culinare. Restaurantul va ofera o atmosfera ideala pentru intilniri de afaceri sau pentru evenimente de orice fel.
Contact
Adresa: Danes, Strada Garii Nr.1, Mures, Romania
TEL: 0265-762.299
FAX: 0265-762.299
Mobil: 0744-547.034
E-mail: office@hoteldenis.com
Rezervari: office@hoteldenis.com

Cofetaria Casa Dulce
Suntem alaturi de tine la toate evenimentele fericite din viata ta, dedicand toata pasiunea pentru a surprinde persoana draga cu cel mai reprezentativ cadou, tortul. Deasemenea va asteptam cu cele mai bune prajituri la cofetaria Casa Dulce de pe Strada Mihai Viteazu Nr. 103.

Piscina Denis
S-a deschis piscina Denis din Danes, program zilnic 11.00-19.00. Tarife: Luni-Vineri: Copii 15 lei, Adulti 20 lei, Sambata-Duminica: Copii 20 lei, Adulti 25 lei. Va asteptam.